10 votes, average: 5٫00 out of 510 votes, average: 5٫00 out of 510 votes, average: 5٫00 out of 510 votes, average: 5٫00 out of 510 votes, average: 5٫00 out of 5 (10 votes, average: 5٫00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading...

    تحلیل کامل بیمارستان رندال

    0
    148 views

    تحلیل کامل بیمارستان رندال

    پاورپوینت تحلیل کامل بیمارستان رندال به همراه تفکیک فضایی پلان ها و ۲ فیلم از بخش های مختلف بیمارستان

    تحلیل کامل بیمارستان رندال

    توضیحاتی در رابطه با پاورپوینت تحلیل کامل بیمارستان رندال :
    تعداد برگ : ۲۹ اسلاید

    فهرست مطالب پاورپوینت های موجود در فایل :

    • کانسپت اصلی

    • نما

    • مصالح داخلی

    • سایت پلان ،  طبقه   ۱-

    • سایت

    • طبقه همکف

    • طبقات اول و دوم

    • طبقات سوم  و مقطع عرضی

    • تصاویرخارجی

    • تصاویرداخلی

    • فیلم ها

     

    بخشی از آنچه در این پاورپوینت میخوانید:

    معمار : گروه معماری ZGF Architects LLP
    مکان : شهر Oregon در ایالت پورتلند آمریکا
    معمار پروژه : Halliday Meisburger
    مساحت : ۳۳۴,۰۰۰ sq ft
    سال : ۲۰۱۲
    کارفرما : Legacy Health
    طراح داخلی: van der Meulen
    مدیر پروژه : Kip Storey
    معمار منظر: Katherine Walker, Kim Isaacson, Robert Wood

    بیمارستان ۹ طبقه رندال به مساحت ۳۳۴۰۰۰متر مربع با هدف تجمیع مراقبت‌های پزشکی و ایجاد یک مرکز جدید مراقبت از اطفال در مرکز پزشکی Legacy Emanuel در شهر Oregon ایالت پورتلند آمریکا توسط دفتر معماری ZGF Architects LLP در سال ۲۰۱۲ به اتمام رسید.
    این ساختمان شامل ۱۶۵ تخت بیمارستانی برای مراقبت‌های وی‍ژه، روانشناسی و مراقبت‌های بارداری، سرطان و اختلالات خونی کودکان، اور‍ژانس کودکان و یک مرکز جراحی با دسترسی به مرکز جراحی بزرگسالان است.

    حیاط سبزی در بالکن طبقه سوم قرار گرفته تا فضای تازه‌ای برای بازی تامل و گفتگو را فراهم نماید
    ساختمان بیمارستان رندال از استراتژی‌های معماری پایدار بهره گرفته است. طراح پرتلندی Nanda D’Agostina مجسمه هایی از فایبر گلاس طراحی نموده است با لنزهای شیشه ای رنگی که نور را از خود عبور می دهند
    همچنین از سایر المانها نظیر پنل های شیشه ای،آلاچیق و فضای سبز و سنگفرش برای دستیابی به یک مکان آرامش بخش استفاده شده است. یک اتاق با دکوراسیون باغ مانند در شرقی ترین تراس قرار گرفته که مکانی آرام برای روانشناسی با دسترسی به یک باغ خصوصی بیرونی فراهم می آورد.
    طراحی بیمارستان جدید، بسیاری از استراتژی های طراحی پایدار را به هم پیوست و ایده “راهکار سبز برای سلامتی” را دنبال نمود.

    6000 تومان – خرید

    دیدگاهتان را بنویسید